Kuvilla ja julisteilla sisustaminen

kesäkuu 3, 2020

Sisustajat ovat alkaneet suosia kuvia ja julisteita yhä enenevissä määrin. Kuvat ja julisteet voivat tuoda esille esimerkiksi kodissa asuvien mieltymyksiä tai harrastuksia. Matkailua rakastavat laittavat esille karttoja ja reissukuviaan. Muodista kiinnostuneet taas koristavat seinät julisteilla, joissa voi nähdä Guccin, Valentinon ja muiden huippujen luomuksia.

Kuvat ja julisteet vievät takaisin muistoissa

Kuvien ja julisteiden tarkoitus on viedä takaisin ajassa ja saada uppoutumaan niihin muistoihin, joista ei halua päästää irti. Kuvat ja julisteet voi asetella erikokoisiin kehyksiin, jotta lopputuloksesta tulee mielenkiintoisen näköinen. Eri kokoisia kehyksiä käyttämällä voi myös paikkailla esimerkiksi tyhjää tilaa kirjahyllyssä tai yöpöydällä. Kehykset itsessään ovat tänä päivänä upean näköisiä, joten niitä kannattaa käyttää reilusti.

Monet sisustuksen ammattilaiset ja sosiaalisen median vaikuttajat ovat hurahtaneet julisteisiin ja kuviin. Niitä ei voi oikeastaan koskaan olla liikaa. Kaikista tärkeintä julisteiden ja kuvien kohdalla on, että ne noudattavat samaa teemaa. Jos yhdelle seinälle laittaa sekaisin esimerkiksi matkakuvia ja kuvia korkokengistä, tulee siitä sekasotku. Sisustuksessa on siis syytä muistaa, että teemat pitää erillään toisistaan. Sama pätee värillisten ja musta-valkoisten kuvien kohdalla. Musta-valkoiset kuvat on hyvä pitää erillään värillisistä kuvista.

Teetätä omista kuvistasi jättikokoisia kuvatauluja

Omat kuvat ovat tietenkin itselle kaikista tärkeimpiä. Parhaimmista kuvista voi teetättää suuria kuvia, jotka asetetaan seinällä kehyksissä. Kun omat hetket on ikuistettu kuviksi, voi ne muistaa paremmin. Tärkeät hetket myös saavat kodista kotoisamman ja asujansa näköisen. Muun sisustuksen voi luoda omien lempikuvien ympärille. Kuvat ja julisteet voivat siis todella olla kodin tärkeimpiä katseenkääntäjiä, joihin kannattaa panostaa. Jos kuvista haluaa jättikokoisia printtejä, kannattaa printtien teetättäminen jättää ammattilaisille. Toki monet suosivat valokuvien tulostamista kotona, mutta jälki ei ole läheskään yhtä hyvää kuin valokuvausliikkeessä printattuna. Tänä päivänä printtien teetättäminen ei myöskään maksa kovin paljoa, joten rahasta se ei jää kiinni.