Erikoiset, mutta toimivat sisustusesineet

tammikuu 28, 2019

Usein sisustukseen valitaan tuttuja ja turvallisia, klassisia esineitä. On kuitenkin niin ympäristön kannalta kuin uuden ideoinnin kannalta hauskaa kokeilla myös arvaamattomien esineiden sisustuksellista arvoa. Parhaassa tapauksessa nämä esineet löytyvät jo valmiina kodistasi, eivätkä ne tarvitse kuin pienen pientä tuunausta tai viilausta ollakseen näyttäviä design-esineitä.

Erilaiset sulat ja luut sekä pääkallot sisustuksessa

Etenkin eläinten sarvet sopivat erinomaisesti skandinaaviseen sisustukseen. Taljat ja villat ovat yleinen näky sisustuksessa, mutta myös eläinten kallot ja sulat toimivat. Kallon voi ostaa myös keraamisena tai muovisena, jos aito ei miellytä tai sellaista ei ole saatavilla.

Sulat ovat esimerkiksi maljakossa kaunis ja kestävä ilmestys. Sulkia voi usein ostaa eri sisustusliikkeistä niin aitoina, kuin keinotekoisina. Esimerkiksi riikinkukonsulat ovat näyttäviä ja tuovat yksinkertaiseen sisustukseen säväyksen. Kalloissa dynaamisia ja näyttäviä ovat sellaiset, joissa on sekä kallo että eläimen mahdolliset sarvet kiinni toisissaan.

Kivet

Kivet ovat rauhallisuutta, mutta samalla voimakkuutta uhkuva sisustuselementti. Jokaisessa maassa on erinäköisiä kiviä, ja matkailijoille onkin hauska idea sisustaa koti erilaisten kivien avulla. Kivet voi esimerkiksi kerätä lasiseen, läpinäkyvään purkkiin, mistä niitä voi ihastella yhdessä kotipihan kivien kanssa.

Kirjat

Mikäli et ole kova lukemaan kirjoja, mutta sinulla löytyy niitä kuitenkin paljon viemässä tilaa hyllyllä, olet onnekas. Kirjat ovat loistava sisustuselementti – kasaa vaikka sivupöydälle hyvännäköisiä, yhteen sopivia kirjoja ja saat kauniin ja helposti vaihdettavan koristeen kotiisi.